Numery do pobrania - Biblioteka Narodowa

NUMERY DO POBRANIA

Wydawany przez Bibliotekę Narodową „Przewodnik Bibliograficzny. Urzędowy Wykaz Druków Wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej” od 2020 roku ukazuje się pod nową nazwą „Urzędowy Wykaz Druków Wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej. Przewodnik Bibliograficzny”.

 

„Przewodnik Bibliograficzny”

Rocznik 2019

Rocznik 2018

Rocznik 2017

Rocznik 2016

Rocznik 2015

Rocznik 2014

Rocznik 2013

Rocznik 2012

Rocznik 2011

Rocznik 2010

Rocznik 2009